Nu finns möjligheten för dig som är intresserad av att utvecklas ytterligare i rollen som projektstyrare och vill ansvara för uppdrag inom olika områden.

Som projektstyrare hos oss på EINS behövs god problemlösningsförmåga i kombination med engagemang, struktur och noggrannhet. Vi söker dig som vågar ställa rätt frågor! Du är självständig, tycker om att arbeta i team, har en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra och inspirera din omgivning. Du arbetar ute hos kund i våra projekt och för att lyckas har du ett verksamhetsperspektiv och brinner för att skapa förbättringar hos kund. Hos oss gör du ett aktivt val tillsammans med säljare för att söka de uppdrag där du använder dig själv på bästa sätt. Det innebär att vi inte på förhand kan säga vilket uppdrag som blir aktuellt för dig, utan att det är din erfarenhet som avgör vilket spår vi tillsammans leder dig in på.
Erfarenhet
-Du har minst 5 års erfarenhet som projektstyrare.
-Du arbetar efter etablerad projektstyrningsmodell.
-Du har erfarenhet av förändringsledning och att leda utvecklings-/implementationsprojekt.
-Du ansvarar för ditt projekt igenom alla faser: uppskattning, planering, uppstart, genomförande och avslut med tillhörande kvalitetssäkring.
Meriterande är om du:
– har PMI alt IPMA certifiering, PRINCE 2 eller planer på att tillförskaffa dig det
– har erfarenhet av ett flertal olika branscher
– har erfarenhet av krav och att leda/facilitera workshops
– har erfarenhet av change management inom ramen för projektledarrollen
– har erfarenhet och/eller intresse av att bidra i införsäljning tillsammans med kundansvarig.

Förmåner
Hos oss finner du professionell utveckling, erfarna kollegor samt intressanta kunder. Vi växer och arbetar för en stark sammanhållning och kultur. Du har goda möjligheter att påverka din egen roll och situation . Vi hittar på gemensamma aktiviteter för att skapa balans i arbete och fritid. Vi tror starkt på hälsa och träning varpå vi kör aktiviteter tillsammans för sammanhållning och välmående. Vi tillbringar många timmar på arbetsplatsen och ute hos kunder. Därför är det viktigt för oss att ha roligt tillsammans!
Frågor om tjänsten och ansökan skickas till:

Lars Gillberg.
lars.gillberg@eins.se
+46 (0)70-48 04 999