SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign är en heltäckande ERP-lösning för små och medelstora företag. Den är byggd för molnet och funktionaliteten baseras på 35 Best Practiceprocesser av vilka man som kund tillsammans med sin implementationspartner bestämmer vilka man vill använda. Man kan lägga till eller ta bort funktionalitet i takt med att verksamheten förändras och växer.

SAP tillhandahåller datacenter som hanterar alla tidszoner och det finns lokaliseringar gjorda för ett stort antal länder och språk. Det finns stöd för mobilitet, systemet har inbyggd rapportering och det är intuitivt och användarvänligt.

ByDesign levereras som en SaaS (Sofware as a Service) och med EINS, som implementationspartner, hjälper vi till med implementationsprojektet.
Därefter betalar kunden en månatlig prenumerationsavgift.

ByDesign är byggd på en tjänsteorienterad arkitektur som använder Netweaver och HANA-plattformen vilket borgar för snabbhet men också framtidssäkring. Användargränssnittet är HTML5 vilket garanterar åtkomst till systemet från vilken modern webbläsare som helst. Den tjänsteorienterade arkitekturen borgar för goda integrationsmöjligheter och det finns ett stort antal integrationer och tillägg att använda.

På EINS tycker vi att SAP har något väldigt spännande i Business ByDesign, så spännande att vi inte bara vill vara med på tåget när ByDesign ska implementeras hos andra svenska små och medelstora företag. Vi har även börjat implementera ByDesign själva för att använda på EINS.

 

Tillbaka till ERP

Kontakt

Magnus Nyberg

ERP

mobile : +46 727 260366

e-post : magnus.nyberg@eins.se

W-liten

EINS

World Trade Center

Klarabergsviadukten 70

111 64 Stockholm

T: +46 8 519 31010

e-post: info@eins.se

Följ oss på sociala medier