ENTERPRISE RESOURCE PLANNING

SAP ERP Expertis

Vi anlitas som experter inom SAP ERP med fokus på finans- och logistikprocesserna och dess integration. Våra konsulter har i snitt över tio års erfarenhet av detta och stöttar våra kunder, som ofta är stora företag, på olika sätt i förstudier, projekt eller förvaltning. I dessa uppdrag är det ofta enskilda konsulter som utifrån sin specialistkompetens utför uppdrag hos kund.

SAP Business ByDesign

I vårt område, Business ByDesign, hjälper vi små och medelstora företag i behov av ERP-system. Vi är partners till SAP inom Business ByDesign vilket innebär att vi både säljer och implementerar deras molnbaserade ERP-lösning som riktar sig mot små och medelstora företag. För vår del innebär det nya kunder och ett annat sätt att leverera tjänster om man jämför med vårt expertiserbjudande. Med Business ByDesign är vi involverade från införsäljning till slutlevererat projekt. Till skillnad från vårt expertiserbjudande där vi går in som enmanskonsulter, formar vi här vårt eget projektteam från EINS som levererar ett projekt.

 

Läs mer

Vill du bli en av våra SAP ERP experter eller vill du bli konsult inom ByDesign?

Vi letar efter dig som har mångårig erfarenhet av SAP:s ERP-lösningar och vill gå in som expert hos våra stora kunder.

Vi letar även efter dig som vill arbeta som konsult inom SAP Business ByDesign. Har du några års erfarenhet från ERP-lösningar och god förståelse för affärsprocesser, exempelvis inom logistik eller finans och är nyfiken på att lära dig en spännande molnprodukt? Vill du ingå i ett projektteam som arbetar i projekt med korta leveranscykler hos små och medelstora kunder där du får vara delaktig från ax till limpa?

För båda dessa roller krävs att du är nyfiken och har en stark vilja att utvecklas och lära nytt. Det krävs också att du vill ingå i ett team där man hjälper varandra och där ödmjukhet och prestigelöshet står högt i prioritet och där du som medarbetare står i fokus. Hör av dig med några rader om dig själv så berättar vi gärna mer om oss.

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till:

Magnus Nyberg
magnus.nyberg@eins.se
+46 (0)72-72 60 366

Kontakt

Magnus Nyberg

ERP

mobile : +46 727 260366

e-post : magnus.nyberg@eins.se

W-liten

EINS

World Trade Center

Klarabergsviadukten 70

111 64 Stockholm

T: +46 8 519 31010

e-post: info@eins.se

Följ oss på sociala medier