CHANGE & TRANSFORMATION

Bra projektstyrning omfattar verksamhetsutveckling, projektledning och förändringsledning

Vi hjälper organisationer att få projektverksamheten så effektiv som möjligt, så att projektens resultat och effekthemtagning blir till största möjliga nytta för organisationen. För att lyckas med ett projekt, oavsett om det är ett införande av en systemlösning eller om det är en omorganisation, så tror vi att projektstyrningen bör innehålla:

  • Verksamhetsutveckling, hur påverkas de arbetsrutiner som finns i dagsläget? Behöver vi arbeta på ett annat sätt för att möta nya krav?
  • Projektledning, struktur och styrning baserat på kompetensområde. Kontroll på ekonomin.
  • Förändringsledning, eftersom vi aldrig får glömma att det är människor vi arbetar för och med. Alla ska förstå varför vi gör det vi gör. Först då får vi ett maximerat utfall

GDPR

25 Maj-2018 närmar sig snabbt och det är då den nya datalagen träder i kraft. I den ställs en rad nya krav på hantering av information som i sin tur påverkar interna processer och rutiner. EINS arbetar tillsammans med jurister för att tolka vad den nya lagen innebär och kombinerar detta med vår kompetens inom projektstyrning, verksamhetsutveckling och projektledning!

Läs mer här

 

PMO-light

EINS besitter gedigen erfarenhet av att initiera och vidareutveckla projektkontor/portföljhantering samt att stödja projektkontorschefer. Är ni inte redo att starta upp ett fullskaligt PMO så har vi lösningen. Ta gärna kontakt med oss för att höra hur vi kan stötta just dig!

EINS Projektledning

EINS projektledare hjälper dig i projektets alla faser genom att få rätt start, säkra framdrift, hantera komplexitet och ge dina projekt det förtroende, kontroll och energi som behövs för att resan mot målet ska bli lyckosam. Våra projektledare har alla lyckats väl med många tidigare projekt och delar gärna med sig av sin kunskap.

EINS Projektsupport

Med EINS projektsupporttjänster får du och din organisation det stöd ni behöver för att era medarbetare ska bli framgångsrika. Vi hjälper exempelvis projektledare, beställare, produktägare, styrgrupp och projektkontorsansvariga.

EINS Projektutbildning

Är du intresserad av att vidareutbilda dina projektledare? Eller är det dags för en uppfräschning av arbetsmetoder kring projektstyrning? Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan utbilda era projektledare eller hjälpa er med din organisations projektstyrningsprocess.

EINS Projektkvalitet

Inom detta område bidrar EINS med specialistkunskap inom valfritt projektstyrningsområde. Ett exempel är våra uppskattade riskworkshops. Ta gärna kontakt med oss så kan vi diskutera vidare vad som är intressant för er.

Kontakt

lars2016

Lars Gillberg

Change & Transformation

mobile : +46 704 804 999

e-post : lars.gillberg@eins.se

W-liten

EINS

World Trade Center

Klarabergsviadukten 70

111 64 Stockholm

T: +46 8 519 31010

e-post: info@eins.se

Följ oss på sociala medier