EINS Consulting | SAP Consultants, Specialister på projektledning
16
home,page,page-id-16,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
eins_140828_0505
Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, både internt och externt.
anjali-home-1
Vi har hög ambitionsnivå och vi tror på att samarbete och ett öppet hjälpande klimat är rätt väg att gå för att nå kraftfulla leveranser
eins_140828_0038
EINSare är genuint intresserade av utmanningar som uppkommer och brinner för att finna lämpliga lösningar.

Om Eins

EINS består av specialister 

 

Våra konsulter är antingen specialister inom SAP, Salesforce eller specialister på projektledning. Vårt fokus är konstant. Att leverera nytta och skapa värde, i syfte att bidra till våra kunders och medarbetares framgång!

 

Vi brinner för att tillämpa våra specialistkunskaper hos dig, i din organisation. För att där, tillsammans med er, skapa effektiva och hållbara lösningar för just dina behov.

 

EINS har funnits sedan 2007. Vårt kontor finns i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige såväl som internationellt. Vi har idag förmånen att leverera tjänster till såväl stora som små företag inom olika branscher.

 

Läs mer om våra affärsområden SAP, Salesforce och projektstyrning och hur vi kan bidra till din verksamhet under ”Vad vi gör”.

 

EINS har fått utmärkelsen DI gasell 2013 och 2014.

Gasell-2013      Gasell-2014

Screen-Shot-2014-10-31-at-15.03.41

VISION & VÄRDEORD

Depositphotos_12395652_l
EINS ska vara det självklara valet. Vi ska inneha marknadens maximala förtroende och ses som den främsta möjliggöraren att bidra till våra kunders framgång.

 

ENGAGEMANG

Passionerade specialister – vi brinner för det vi gör!

 

PROFESSIONALISM

Med hög ambition och flexibilitet tillhandhåller vi leveranskvalitet i alla lägen!

 

RESPEKT

Vi är ärliga, modiga, har hög integritet och sist men inte minst, ödmjuka.

 

VÄRDESKAPANDE

Vi strävar efter att skapa och tillföra nytta i allt vi gör, såväl i våra uppdrag som internt.

 

ENKELHET

Vi eftersträvar enkla och hållbara lösningar. Keep it simple!

CSR

 

EINS vill bedriva sin verksamhet på ett ansvarsfullt sätt mot både människor och miljö. Medarbetarna på EINS väljer varje år en organisation som EINS ska vara med och stötta under året.

logo7

Médecins Sans Frontières

2014

Vi på Läkare Utan Gränser ger humanitär medicinsk katastrofhjälp till människor som drabbats av väpnade konflikter, kriser, epidemier och naturkatastrofer samt till befolkningsgrupper som saknar hälsovård på grund av social eller geografisk isolering.

logo6

Friends

2012

Friends är en icke-vinstdrivande organisation varsuppdrag är att stoppa mobbning. Vi utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

logo5

Tricorona

2011

De flesta former av resor, boende och vår konsumtion bidrar, direkt eller indirekt, till klimatförändringar, på grund av utsläppen av koldioxid från fossila bränslen och andra växthusgaser. Vi behöver minska utsläppen av växthusgaser globalt för att minska effekterna av den globala uppvärmningen. Det bästa sättet att göra detta är att minska dina egna direkta utsläpp. De utsläpp som återstår kan du ta ansvar för genom att köpa utsläppsreduktioner från ett projekt som leder till minskade

logo4

Hand in Hand

2010

Vårt vision är att eliminera fattigdom genom utbildning och företagande. Vårt mål är att skapa 10 miljoner jobb globalt inom 10 år. Vi verkar för närvarande i Indien, södra och östra Afrika samt i Afghanistan.

LEDNING

 

leadership-1130x350

 • Milco Österholm


 • Jonatan Rajala

 • Andréa Bender-Öberg

Vi i ledningen strävar och arbetar för att EINS i alla lägen skall uppfattas som professionellt, ambitiöst och leveranssäkert samtidigt månar vi om att vara ett jordnära och humant företag. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och uppleva EINS som en bra arbetsgivare. Vi vill att våra kunder alltid uppfattar oss som kompetenta, pålitliga och inspirerande. Vi är uppriktgt intresserade av var och ens, såväl kunders som medarbetares, åsikter och välkomnar en dialog närhelst intresse finns. Välkommen att höra av dig!

EINSare tycker till

Magnus

Magnus

 

Screen Shot 2014-11-08 at 19.57.42   Som konsult kan det i perioder vara mycket att göra men på Eins lägger vi stor vikt vid att hitta balans mellan arbete och fritid. Att kunna göra saker utanför jobbet som ger glädje och energi betyder att vi kan hålla oss friska, må bra och prestera på topp när vi är på jobbet.

Johan

Johan

 

Screen Shot 2014-11-08 at 19.57.42   Jag ser att bolaget man jobbar för, även om det bara är ett jobb, blir lite av din identitet och du vill att den idientiteten skall stämma med dig själv. Känner man att man är del av ett proffsigt dynamiskt gäng som är på väg någonstans och att det finns en bra kultur som främjar det så tror jag att det kan stämma för många. Jag tycker att vi är där.

Niklas-J

 Niklas J

 

Screen Shot 2014-11-08 at 19.57.42   Att arbeta på EINS är att vara en del av en gemenskap med kompetenta kollegor där jag själv både kan lära mig och vara med och påverka. Genom all samlad kompetens har vi byggt upp ett gott rykte som gör det möjligt att utveckla mig själv på spännande uppdrag varje dag.

EINSARE

VAD VI GÖR

Screen-Shot-2014-10-31-at-14.58.14

Våra konsulter är antingen specialister inom SAP, Salesforce eller specialister på projektledning

EINS erbjuder konsulttjänster inom SAP, Salesforce och Projektstyrning. Våra konsulter är specialister – alla har de lång och gedigen erfarenhet inom sitt område.

 

Inom SAP erbjuder vi tjänster såsom konfigurering, kravhantering, rådgivning, kvalitetssäkring, uppgradering och förvaltning. Vi har kompetens inom de flesta av SAP-lösningarna.

 

Inom vårt affärsområde projektstyrning erbjuder vi såväl operativa som supporterande tjänster. Projektledare, programledare, förändringsledare, PMO-coach, metodutvecklare och beställarstöd är exempel på roller som vi har hos våra kunder idag. Titta gärna vidare under ”Projektstyrning” för mer information om vårt tjänsteutbud, eller hör av dig till oss – vi svarar så gärna på dina frågor!

 

Inom Salesforce erbjuder vi våra kunder stöd vid nyimplementering av Salesforce eller vidareutveckling av befintlig lösning genom tjänster som rådgivning, arkitektur, konfigurering, utveckling samt förvaltning.

SAP KONSULTTJÄNSTER

SAP_Part_logo_C
Vi erbjuder våra kunder stöd vid utveckling av deras SAP miljö genom tjänster såsom: kravhantering, arkitektur, affärs- och processutveckling, rådgivning, kvalitetssäkring, konfigurering samt förvaltning. Vi på EINS  har en lång erfarenhet av flertalet SAP lösningar samt inom många olika branscher.
Våra konsulter har spetskompetens inom följande SAP moduler och teknologier:

 

 • SD, MM, PP, PM, PS
 • FI/CO
 • HCM/HR
 • BI (BW, BO, IP)
 • HANA
 • BPC
 • CRM
 • SCM/APO
 • Arkivering
 • Projekt/Programledning
 • Master Data
 • Integration

 

Om du vill veta mer om hur vi har hjälpt våra kunder med innovativa och hållbara lösningar är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer

Projektstyrning

Effektiv Projektverksamhet

EINS projektstyrning hjälper organisationer att få projektverksamheteneffektiv som möjligt, så att projektens resultat och effekthemtagning blir till största möjliga nytta för organisationen.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

EINS Projektledning
EINS Projektsupport
EINS Projektutbildning
EINS PMO
EINS Projektkvalitet

EINS projektledare hjälper dig i projektets alla faser genom att få rätt start, säkra framdrift, hantera komplexitet och ge dina projekt det förtroende, kontroll och energi som behövs för att resan mot målet ska bli lyckosam. Våra projektledare har alla lyckats väl med många tidigare projekt och delar gärna med sig av sin kunskap.

Vem, vill du, skall leda dina viktigaste projekt?

Med EINS projektsupporttjänster får du och din organisation det stöd ni behöver för att era medarbetare ska bli framgångsrika . Vi hjälper t ex projektledare, beställare, produktägare, styrgrupp och projektkontorsansvariga.

Är du intresserad av att vidareutbilda dina projektledare? Eller är det dags för en uppfräschning av arbetsmetoder kring projektstyrning? Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan utbilda era projektledare eller hjälpa er med din organisations projektstyrningsprocess.

EINS besitter gedigen erfarenhet av att initiera och vidareutveckla projektkontor samt att stödja projektkontorschefer. Ta gärna kontakt med oss för att höra hur vi kan stötta just dig!

Inom detta område bidrar EINS med specialist kunskap inom valfritt projektstyrningsområde. Ett exempel är våra uppskattade riskworkshops. Ta gärna kontakt med oss så kan vi diskutera vidare vad som är intressant för er.

SALESFORCE

sapLogo
Vi erbjuder våra kunder stöd vid nyimplementering av Salesforce eller vidareutveckling av befintlig lösning genom tjänster såsom: rådgivning, arkitektur, affärs- och processutveckling, kvalitetssäkring, konfigurering, utveckling samt förvaltning. EINS har möjlighet att erbjuda dessa tjänster såväl on-site som off-shore.
EINS konsulter är certifierade och har erfarenhet av flertalet Salesforce lösningar och tjänster som t.ex.:

 

 • Sales Cloud
 • Marketing Cloud
 • Service Cloud
 • Mobila lösningar (Salesforce1)
 • Integrationer
 • Utbildningar
 • CTE Adapter
 • Flow
 • Lightning Connect

 

Tag gärna kontakt med oss på EINS för att diskutera hur vi kan stötta er med era specifika behov inom Salesforce

AKTUELLT

Nya lokaler

15-Sep-2014
EINS – ett bolag i stark tillväxt! Den 1 oktober flyttar EINS in i sina nya lokaler i WTC. Ny besöksadress är Klarabergsviadukten 60. Välkommen att titta in!

 

EINS lanserar sin nya website

25-June-2014
Efter sommaren kommer EINS nya website att stå klart. Där kommer du lättare att få information om våra tjänsteutbud samt övrig information om EINS.

 

EINS har fokus på hälsa och balans

22-May-2014
Johan Ullman,  läkare, personlig tränare och kostrådgivare är inbjuden föreläsare på EINS månadsmöte i maj.

 

EINS välkomnar Sandvik som kund

25-March-2014
EINS har fått förmånen att hjälpa Sandvik med deras metodikutveckling för DIS. Projektledare, Jenny Silvén axlar uppdraget.

 Nya medarbetare

KARRIÄR

eins_140828_0391

Vi söker exeptionella projektledare! Är det du?

 

 • Projektledning är din profession!
 • Du har flera lyckade projekt i bagaget och du vill vidareutvecklas inom projektledning.
 •  Du har minst fem års erfarenhet av projektledning och är väl förtrogen med vanliga projektstyrningsmetoder samt har erfarenhet av komplexa projekt.

 

Tycker du att ovanstående beskriver dig? Då kan du mycket väl vara den vi söker!

Om du dessutom har en akademisk examen, brinner för projektledning, är en god kommunikatör och tycker om att prestera på hög nivå finns det stor chans att du kommer att trivas hos oss.  Vi ser gärna att du är PMI/IPMA certifierad eller vi bli det. + Läs mer

 

Skicka din ansökan till: lars.gillberg@eins.se
Frågor om tjänsten besvaras av Lars Gillberg
lars.gillberg@eins.se
+46 (0)70-48 04 999

Vi söker exceptionella SAP-konsulter! Är det du?

 

 • Är du lösningsorienterad och bra på att kommunicera?
 • Är du en lagspelare med goda ledaregenskaper?
 • Drivs du av att ta ansvar och skapa värde ute hos kund?

Svarade du ja på på alla tre frågorna? Bra! Då tycker vi att du skall fortsätta läsa.

Har du minst fem års erfarenhet av SAP?

Har du fortfarande en längtan efter att lära dig mer och utvecklas i konsultrollen?

”Ja” på båda? Perfekt!

Om du dessutom har en akademisk examen, brinner för SAP och tycker om att prestera på hög nivå finns det stor chans att du är den vi söker.

+ Läs mer

 

Skicka din ansökan till: milco.osterholm@eins.se
Frågor om tjänsten besvaras av Milco Österholm, VD.
milco.osterholm@eins.se
+46 (0)73-23 23 980

KONTAKTA OSS

WTC

EINS AB
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm
T:+46 8 519 31010
e-post:info@eins.se

milco
jonatan_Fotor
Lars

Milco Österholm
VD, Affärsområdeschef SAP
mobile : +46 732 323980
e-post : milco.osterholm@eins.se

Jonatan Rajala
Försäljning
mobile : +46 731 418324
e-post : jonatan.rajala@eins.se

Lars Gillberg
Affärsområdeschef PL
mobile : +46 704 804999
e-post : lars.gillberg@eins.se